Χαβάνια, Αγιος Νικόλαος, Λασίθι, Κρήτη 72100
6936039288

Πώς να επιλέξετε το σωστό αλκοόλ για το πάρτι σας

04/04/2023

Εάν σχεδιάζετε ένα πάρτι, η επιλογή του σωστού αλκοόλ μπορεί να είναι μια τρομακτική εργασία. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές επιλογές:


Σκεφτείτε τους καλεσμένους σας - Σκεφτείτε ποιοι θα παρευρεθούν στο πάρτι σας και ποιες μπορεί να είναι οι προτιμήσεις τους. Είναι λάτρεις της μπύρας ή των κοκτέιλ; Προτιμούν το κρασί ή τα αποστάγματα; Λάβετε υπόψη τις προτιμήσεις των καλεσμένων σας όταν επιλέγετε το αλκοόλ σας.


Συνδυάστε με φαγητό - Εάν σερβίρετε φαγητό στο πάρτι σας, σκεφτείτε πώς θα συνδυαστεί το αλκοόλ με τα πιάτα που σερβίρετε. Για παράδειγμα, το λευκό κρασί συνδυάζεται καλά με τα θαλασσινά και το κοτόπουλο, ενώ το κόκκινο με το μοσχάρι και το χοιρινό.


Δημιουργήστε ένα signature cocktail - Το να έχετε ένα signature cocktail μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσθέσετε κάποια προσωπικότητα στο πάρτι σας. Σκεφτείτε να επιλέξετε ένα κοκτέιλ που ταιριάζει με το θέμα του πάρτι σας ή ενσωματώνει εποχιακά υλικά.


Προσφέρετε μη αλκοολούχα επιλογές - Να θυμάστε ότι μπορεί να μην θέλουν όλοι οι καλεσμένοι σας να πίνουν αλκοόλ. Φροντίστε να έχετε κάποιες μη αλκοολούχες επιλογές όπως σόδα, χυμό ή ανθρακούχο νερό.


Μην ξεχνάτε τα μίξερ - Εάν σερβίρετε οινοπνευματώδη ποτά, φροντίστε να έχετε στη διάθεσή σας μια ποικιλία από μίξερ όπως τονωτικό νερό, σόδα και χυμό φρούτων.


Έχοντας υπόψη αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να επιλέξετε το σωστό αλκοόλ για το πάρτι σας και να εξασφαλίσετε ότι οι καλεσμένοι σας θα περάσουν υπέροχα.